Joosten StaalbouwGoogle Plus


Project Jeroen Pithuis


Opdrachtgever Dura Vermeer heeft in 2020 gevraagd of wij voor project “Het Jeroen Pit Huis” de staalconstructie wilden verzorgen.

Het Jeroen Pit Huis biedt zorg en plek voor het gezin, waarvan een kind 24/7 zorg nodig heeft. Het gezin wordt ondersteund en geholpen om zelfredzaam te worden zodat zij vol vertrouwen hun eigen kind kunnen verzorgen als zij weer naar huis gaan.


U kunt meer lezen over Het Jeroen Pit Huis op www.hetjeroenpithuis.nl


Omdat Het Jeroen Pit Huis een stichting is en geheel afhankelijk van donaties, hebben wij hier rekening mee gehouden bij onze prijsopgave. Wij doen zelf een donatie en aan onze leveranciers hebben wij gevraagd om ook een bijdrage te leveren. Onze vertrekkende bedrijfsleider Johan Biersteker heeft het project onder zijn hoede genomen. Hij heeft het project in zijn eigen tijd begeleid in aanloop naar zijn officiële pensioendatum.

Naast de inspanning van Johan hebben alle medewerkers van Joosten Staalbouw ieder 8 uur gedoneerd, door in hun eigen tijd aan het project te werken!

Iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit project hartelijk bedankt! Mooi om te zien dat er op deze manier, met een gezamenlijke inspanning, een substantiële bijdrage wordt geleverd aan dit goede doel.


Paul Veldman, Joosten Staalbouw

Siem Bakker
SAS Tekenbureau
Van der Wijngaart

Tijdens de werkplaats uren die aan Het Jeroen Pit Huis zijn gewerkt, hebben wij voor wat extra energie gezorgd door het serveren van een ontbijt met een bijpassend gebakje.

Toppers, bedankt!